Patetiskt Federley


Än en gång visar sig Fredrick Federley vara just så sorglig som man skulle kunna tro. Karln är så ryggradslös att det är ett under av mirakel att han ens kan stå upp. I morse gick han ut och begärde en stor regeringsombildning, något han nu efter massiv intern allianskritik, tagit tillbaka. ”Ett experiment” kallade han det, han ville se vilket inflytande sociala medier och bloggar har över gammelmedia.

Vilket givetvis är en fullkomligt patetisk ursäkt! Finns det någon som tror på Fredrick Federley efter hans totala ryggradslöshet i FRA-debatten lär väl den personen ha tappat allt förtroende för honom idag. Det är väl allmänt känt att bloggar spelar roll? Även min lilla i sammanhanget betydelselösa blogg har påverkat mediajätten Nerikes Allehanda och lett till artiklar där. Bloggaren Magnus Ljungkvist har fällt ministrar. Så att vad som skrivs på vissa bloggar påverkar är ju inte någon nyhet.

Och det är ju då heller ingen nyhet att Fredrick Federley inte förstår bättre än att det blir så uppenbart att han faktiskt är en ja-sägare, en nickedocka och en skam för svensk lagstiftningsmakt.

Lämna en kommentar