Äntligen heltider i Örebro!


Den 19 april kommer Kommunstyrelsen att ta ett bra beslut, att återinföra satsningen på heltider så att alla nya tjänster ska utlysas på 100 procent. Jag vågar skriva att så kommer att ske, i och med att Kent Persson nu verkligen sagt att Moderaterna i Örebro vill återinföra dem en ytterligare gång. Och i och med att Kent Persson leder koalitionen så måste ju hela Koalitionen stå bakom. Så nu får det vara dags – nu gör vi det!

I och med att Kent Persson har haft (för att uttrycka sig milt) lite svårt att gå från ord till handling kommer Lena Baastad (S) att göra det som Moderaterna verkar ha lite svårt för, nämligen att faktiskt genomföra det. Så på KS-sammanträdet den 19 april kommer ett beslut att fattas om återinförande av att alla nya tjänster ska utlysas på heltid!

Äntligen!

Annonser

6 thoughts on “Äntligen heltider i Örebro!

  1. Du ska inte förvänta dig något av ett Moderatlöfte!! Lär er någon gång!!

  2. Snushane, jo men mitt hopp till mänsklig förbättringsförmåga är outsinlig. Kanske ändrar sig Kent nu och håller vad han lovar?

  3. Detta resonemang är bland det konstigare jag läst. Du skriver ju själv att Kent har sagt att Moderaterna vill införa heltider. Han har inte sagt att koalitionen vill det. Hur får du det till att koalitionen måste tycka som Kent Persson?

  4. Joel,

    Jag räknar med att Kent förankrar sin politik så han inte bara lovar saker som går igenom om M får mer än 50 procent (iom att det är stört omöjligt även om M tar alla 17 mandat i valkretsen). Annars är det ju inga löften utan bara tomt prat…

  5. ”Moderaterna vill” betyder rimligtvis just att moderaterna vill. Så sossarna uttrycker aldrig några åsikter som inte vänsterpartiet står bakom? Isåfall en intressant syn på demokrati, kanske läge att slå ihop partierna?
    Det Kent säger är väl en ganska tydlig signal att rätt till heltid är något som moderaterna kommer driva och försöka förhandla inom koalitionen. Hade det varit ett vallöfte från koalitionen hade beskedet ju rimligtvis varit att det kommer genomföras om koalitionen vinner valet.

  6. Nu får väl Kent svara själv, men i och med att han nu har sagt heltider så många gånger så vore det väl på sin plats att han också aktivt röstar för det. Det får han göra den 19 april!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s