Ameer Sachet sviker INTE Mona Sahlin


Expressens Niklas Svensson tror sig ha hittat ett riktigt scoop. Igår skrev han att Leif Pagrotsky skulle svika Mona Sahlin för att han inte ville bli minister efter en eventuell valseger. Leif Pagrotsky sade då att det inte var sant, men på det örat ville inte Niklas Svensson lyssna.

Idag skriver han igen om flera ”tunga” avhopp av politiker som ”sviker Mona Sahlin”. Berit Andnor lämnar riksdagen efter nästan tjugo år. Bosse Ringholm lämnar riksdagen och han har ju in alles verkat politiskt i årtionden, karln var ju aktiv på Tage Erlanders tid.

En annan som lämnar riksdagen är Ameer Sachet från Örebro. Han lämnar för att ge sig in i kommunpolitiken.

Jag känner Ameer Sachet. Han ”sviker inte” någon – han kommer slita i valrörelsen för att få Mona Sahlin vald och åstadkomma ett maktskifte både i Sverige och i Örebro.

Att folk lämnar riksdagen känns ju i grund och botten rätt så sunt – ingen människa kan sitta där för evigt och någon gång måste man lämna. Förutom de ovan nämnda tre har jag inte hört talas om speciellt många av riksdagsledamöterna som nämns så jag har ingen aning om hur länge de suttit eller varför de lämnar, men jag kan nog lova att ingen ”sviker”.

Om det är att ”svika” att lämna över till någon annan efter tjugo år, då skiljer sig Niklas Svenssons politikersyn rätt så drastiskt från min.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s