Mauds dilemma


Jag kan tänka mig hur tongångarna går från Maud Olofsson och hennes ”stab”. Kanske går de fram till de centerpartistiska riksdagsledamöterna som hotar att fälla kärnkraftsuppgörelsen, fejkuppgörelsen, och ”vänligt” påpekar att det är nomineringstider för riksdagslistorna som pågår just nu och att det dessutom är mindre än 230 dagar kvar till valet i september.

Kanske kontrar då de hedervärda dissidenterna med Centerpartiets usla opinionssiffror. Vem tror att Centerpartiet överhuvudtaget behövs när Centerpartiet steg på steg görs själslöst och överflödigt? Vem tror att Centerpartiet överhuvudtaget har en roll att fylla när allt som en gång stack ut hos Centerpartiet nu hyvlas bort, tillintetgörs, och Centerpartiet blir någon sorts gråblå sörja som tar tag i den som just då betalar mest – Svenskt näringsliv eller Moderaterna?

Uppenbart gör Maud Olofsson det som ”ska fixa detta” som hon meddelade på partiledardebatten i söndags. Kanske ”lyckas” hon med det och vinner den kommande voteringen. Men en sak är säker – ”lyckas” hon då misslyckas hon i september.

Annonser

One thought on “Mauds dilemma

  1. Ping: Dagens rekommenderade länk – Dagbok mot Atomkraft « Nemokrati

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s