Borås besöker min blogg – över 100 000 besökare


Idag passerade min lilla blogg 100 000 besökare totalt sen jag startade. Rätt så cool siffra. Det är som om hela Borås befolkning skulle gå in där. Sjukt. Jag som aldrig ens varit i Borås. Mer än åkt igenom.

Annonser

4 thoughts on “Borås besöker min blogg – över 100 000 besökare

 1. John!
  De första kyrkofäderna menade att man inte kan tvinga NÅGON till tro – det kristna budskapet var en gåva. Varsågod, eller nej tack! Oavsett vad vi tror eller inte tror måste understrykas att allt det du ser i dagens samhälle: sjukhus, omvårdnad av äldre, social omsorg i stort o s v är grundat i kristen tro. Vad värre är, Johan, titta på svenska flaggan! Andreas-korset! Dags för flaggbränning?
  Låna Elaine Pagels två böcker och få litet bakgrund. Dels den om gnostikerna och den andra ”Adam, Eva och Ormen”. Pagels är en intelligent och måttfull historiker, och här vill jag understryka HISTORIKER. Det är inga pamfletter för ena eller andra riktningen.

 2. Henri,

  Jag vet inte vilket inlägg eller åsikt hos mig som du avser att kommentera, men jag delar givetvis din uppfattning att man inte kan tvinga på någon en äkta tro. Sen kan man säkert tvinga på någon ett kyrkligt engagemang eller få någon att ”tro att de har en tro”, men det är en annan sak.

  Sen tror jag faktiskt att vi har bättre sjukhus och social omvårdnad för äldre och andra i dagens sekulariserade Sverige än vad vi hade när Sverige var som mest kristet.

  Mvh John

 3. Härligt att du kommit upp i sådana siffror. Kultur och modestaden Borås välkomnar dig in i en exklusiv skara få förunnat.

  Dessutom är du välkommen att läsa om allt fint som händer i stan på bloggen http://iloveboras.se

 4. Men vad hände sen med besöksiffrorna, från 100 000 ökade det ju jättefort, vad drog???? Förutom ditt sinne för det skrivan ordet då förståss hihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s