EXTRA EXTRA EXTRA: Centerpartiet flyttar kommundagarna


Jag kan nu exklusivt för denna blogg släppa ett så kallat ”scoop”: Centerpartiet flyttar sina kommundagar nu i helgen från Wisby Strand Congress till Sankta Maria Domkyrka i Visby. Där ska det istället för traditionella diskussioner hållas minnesgudstjänst över partiet.

Deltagare önskas bära svart. Medtag ej rosor. Och be för fulla muggar, ty om inte Gud hör bön så gör åtminstone FRA det.

Annonser

3 thoughts on “EXTRA EXTRA EXTRA: Centerpartiet flyttar kommundagarna

  1. Richard,

    Egentligen var det inte alls avsett att vara roligt. Det är inte roligt. Det är hemskt. Men kan du ärligt talat säga vad som finns kvar av Centerpartiet?

    Jag säger som vänsterpartisten Kent Persson (inte moderaten): ”- Nu har Centerpartiet övergett landsbygden, svikit småföretagarna och nu skiter man i miljön. Jag är något förvånad”

    Till det kan ju läggas den personliga integriteten efter FRA debatten. Och decentraliseringen.

    Jag är inte centerpartist och har heller aldrig varit det, men med den frenesi som Maud Olofsson utrotat ett parti har jag nog aldrig upplevt. Och nej, det är inte roligt.

  2. Och egentligen är det ju inte Centerpartiet jag är ”arg” på, dem och deras marsch nedåt fyraprocentsspärren, skiter la jag fullständigt i, utan det faktum att vi nu kommer få mer kärnkraft i Sverige. Det är jag inte glad över och ser inte fram emot att få berätta för barn och barnbarn om denna dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s