I-landsproblem


När livet leker och man egentligen inte har ett skit att klaga på blir man ju lätt så INNIHELVETE JÄVLA SKITSUR på allt sådant som man egentligen inte behöver vara INNIHELVETE JÄVLA SKITSUR över. Sådant som kallas för I-landsproblem.

Ett sådant inträffade i kväll. Till min kära flickvän hade jag spelat in fredagens avsnitt av Let’s Dance.

Inspelningen skedde på min svindyra inspelningsbara HD-box som Comhem tillhandahåller för det facila priset av 37 vietnamesiska fabriksarbetares årslöner.

Denna box spelar in program i HD-kvalitet. För den som inte vet vad HD-kvalitet är följande test med fördel utföras:

Kisa på ett objekt. Standard-TV
Öppna ögonen och titta noggrant på samma objekt: HD-TV

Min box, som alltså inköptes till julen och som alltså kostat en ohemul summa pengar, har nu ett litet fel. Ibland spelar den in 29 minuter av ett program. Vilket den nu gjorde av Let’s Dance! Katastrofalt!

Det kan givetvis anses vara rent patetiskt att ens klaga på detta, att ens tycka att detta är ett problem. Men det gör jag.

Och tydligen är jag inte ensam. När jag googlar finner jag att en del till och med döpt detta till ”29 minuters-buggen”. Nu är i alla fall ett präktigt mail skickat till Comhem, lite så där lagom ”vän av ordning skriver och klagar på att ni inte plockar bort från er ordentligt”. Antingen får de la för tusan lösa problemet, typ nu, eller så får de fasen ersätta mig rejält. Det var en allmänt rolig lösning på problemet: ”Ha boxen igång jämt!” Jippie! Betalar Comhem min elräkning då och kompenserar de mitt klimatosmarta agerande med regnskogsplantering i Brasilien?

OCH DET VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT JAG INTE FICK SE ELISABETH HÖGLUND OCH CARL-JAN GRANKVIST SVINGA SINA LURVIGA!!!!

Annonser

3 thoughts on “I-landsproblem

  1. Haha, ja livet är inte alltid barmhärtigt. Du kan se Bettan och C-J och säkert hela programmet på tv4:s hemsida. Det bästa med fredagens sändning var att få se en chockad Blondinbella lämna tävlingen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s