Dolph Lundgren gör comeback


Just nu läser jag ”Låt den rätte komma in”, en svensk vampyrrysare av John Ajvide Lindqvist som handlar om, ja – vampyrer. Obehaglig materia och inget man vill läsa innan man somnar. Ändå gör jag det , vilket är tokigt!

Nu är inte den boken det läskigaste i världen just nu, utan det faktum att Dolph Lundgren ska göra comeback i en film av Sly Stallone. Om han tackar ja. Jag hoppas, för hans och filmkonstens skull, att han tackar nej!

Annonser

3 thoughts on “Dolph Lundgren gör comeback

  1. Mm, märks att du inte varit med så länge. Dolph Lundgren är duktig på det han gör och han är f a oerhört intelligent. Han har gått på Handels, han är en jordnära person och en rolig detalj är att han var den enda Hollywoodstjärna som Bret Easton Ellis inte sablade längs med fotknölarna i Glamorama (det var många som slashades bildligt eller bokstavligt i den boken).

    Man skall aldrig döma en människa utifrån den offentliga bilden han eller hon har fått. Nu syftar jag inte på Anders Eklund och liknande utan stjärnor. Det är folk som haft en oerhörd drivkraft och lyckats i en stentuff bransch. Om man på senare år ”bara” gjort några filmer som i Sverige gått direkt till DVD så är det ändå inte ett totalt misslyckande. Lite relalitets-check, lite nyansering är alltid smakfullt. Om man bor i Sverige och har ett svensson-jobb och snackar skit om folk som har roliga jobb och bor i villor som kostar 15 miljoner dollar på andra sidan Atlanten så är man kanske lite skevt ute.

    Själv är jag inget stort fan av Britney Spears men gläds oerhört när hon lyckas resa sig upp på 9:e, i toppform, och ger ut ännu en skiva som inbringar miljoner. Och jag tycker att det är sanslöst spännande att Paris Hilton är med i ”Repo! The Genetic Opera” och gör en väldigt bra rolltolkning. Hon vägrades rollen först, men mer eller mindre crashade deras audition och gjorde dem stumma. Rollen var hennes utan omsvep. Det är spännande när folk visar nya sidor, visar att de kan så mycket mer än hemsk skvallerpress och vidriga paparazzis vill få oss att tro. Och i längden, mår vi bättre av att tro dem och gotta oss i snaskigheter? Eller gagnar det oss kanske mer att se att alla har olika sidor, och att inse att det kanske bara krävs rätt omständigheter för att man skall skina i den roll man för tillfället befinner sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s